31 Temmuz 2012 Salı

Popov'a Bursaspor Kancası

Transferin sessiz takımlarından Bursaspor Gaziantepsporun Bulgar Yıldızı İvelin İvanov Popov'u transfer etmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ı cezaevi ziyaretinde de Popov'u isteyen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Ertuğrul Sağlam'ın 2-3 yıldız oyuncu alacak gücümüz yok açıklamasından sonra Bulgaristan Milli Takımınında yıldızlarından olan İvelin Popov'u transfer etmek üzere girişimlere başlayacağı öğrenildi.

POPOV GALATASARAY'A İKİ GOL ATTI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yönetime verdiği transfer listesinin üst sıralarında Dany dışında üç isim daha var. Terim'in özelikle geçen sezon Galatasaray maçlarında gösterdiği performaslarla beğendiği isim Bulgar oyuncu İvelin Popov. Ligde Galatasaray ile oynadığı her iki karşılaşmada da gol atan Popov, G. Antepspor formasıyla geçen sezon çıktığı 42 maçta sekiz kez fileleri havalandırdı.


2-3 yıldız oyuncu alacak gücümüz yok

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yapılan transferlerle taraftarın beklentilerini karşılayamadıklarını belirterek, “Sezon sonunda 3 kaliteli oyuncu alacağız demiştik. Ama maalesef alamadık. 2-3 yıldız alacak gücümüz yok” dedi.


5 yorum:

  1. Bursaspor transferde çok sessiz kaldı. Keşke Kasımpaşanın aldıklarını bursaspor alsaydı.

    Popov iyi oyuncu ancak aynı mevkide İsmael Sosa ve Turgut Doğan Şahin'de oynayabiliyor. Makul bir ücret ve tkas yoluyla verilmesi uygun olur.

    Gençlik27'den Saim

    YanıtlaSil
  2. Bildiğim kadarıyla Bursa küme düşen Samsundan murat yıldırım ve 2.lig bank asya takımından Ferhat Kiraz dan başka oyuncu alamadı.
    Ertugrul hocanın acıklamalarını okudum. İsyan etmekte çok haklı. Takım UEFA da oynayacak ama hala takviye yok.
    Popov iyi oyuncu. Popovumu bulgaristan milli takımında da oynuyor hatta en önemli oyuncumuz.
    Bursa kardes takımımız oldugundan gitsede fazla üzülmem ancak gitmemesinden yanayım

    gaziantepsporlu Karayılan

    YanıtlaSil
  3. Saimin dediği gibi Popov iyi oyuncu ama mevkisinde Turgut Doğan Şahin ve İsmael Sosa da oynuyor. İsmail Aissati de alındı. Popov a karşılık bursadan oyuncu alalım. bursadan aldıklarımız hep iyi cıkıyor. Turgay bahadır ve emre pehlivan ve bir miktar para isteyebiliriz.
    Popov çok iyi bir oyuncu ve dünyaca da tanınıyor.

    MeDo'o

    YanıtlaSil
  4. bursa niye transfer yapmıyor anlamadım gitti.
    Halbuki hergün fanatik gazetesinde transfer haberleri cıkıyordu. KOLO TOURE ye kadar haberler çıktı ancak hiçbiriyle anlasamadı.
    UEFA macı oynayacaklar. İlk rakipleri zayıf ancak onda nsonraki rakipleri için transferler yapmalılar.

    Popovu istemeleri normal .Popov kaliteli oyuncu ancak Hikmet Karaman Popovdan memnun. bırakacagını sanmıyorum.

    Gaziantepsporluyuz O KADAR!

    YanıtlaSil
  5. Bize 1 stoper 1 ön libero İbricicle paslasacak ve ibricicin yükünü azaltacak 1 orta saha ve yedekten girip macın kaderini değiştirecek bi golcü lazım bize.

    Popov iyi topcu. Hikmet hoca vermez.


    Gaziantepsporlu Deli Kadir

    YanıtlaSil