30 Temmuz 2012 Pazartesi

Tuncay Şanlı'ya Teklif Edildi Mi?

Gaziantepsporumuzda transferde hareketlilik bitmiyor. Ajax'tan Aissati, Lokomotif Moscowa'dan Senijan İbricic ve Son olarka İstanbul BŞ BLD spor ile anlaşamayan Kemal Tokak'ı transfer eden Gaziantepspor'da bonservisi elinde olan milli futbolcu Tuncay Şanlı'ya talip olduğu yönündeki dedikodular sanal alemde dolaşmaya başladı.
Bonservisi elinde olan Tuncay Şanlı'ya Süper Lig ekiplerinden Orduspor ve Gaziantepsporun teklif yaptığı öne sürüldü. Ordusporu Reddetti
Alınan bilgiye göre Tuncay şanlı'nın Ordusporu reddettiği, Gaziantepspora ise henüz herhangi bir cevap verilmediği öğrenildi. Tuncay Şanlı, geçen sezonun devre arasında Stoke City'den Wolfsburg'a 4 milyon 500 bin Euro karşılığında 3.5 yıllığına transfer olmuş, bu sezon başında ise 1 milyon Euro karşılığında bir yıllığına Bolton Wanderers'a kiralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Tuncay Şanlı Wolfsburg ekibiyle sözleşmesini fesh etmiş, henüz hiç bir kulüple anlaşmamıştı.

4 yorum:

  1. eger bu transferler gerceklesirse 5 yil aradan sonra maca gidicem.....

    YanıtlaSil
  2. eger bu transferler gerceklesirse 5 yil aradan sonra maca gidicem.....

    YanıtlaSil
  3. eger bu transferler gerceklesirse 5 yil aradan sonra maca gidicem.....

    YanıtlaSil
  4. Aslında Tuncayın gelmesi zor değil.Bonservisi yok. Tuncaya hedeflerimizin büyük oldugun, bursadan sonra bu sene şampiyon olmayı kafaya koydugumuzu yapılan transferleri belirtip ikna edilebilir.

    Gaziantepsporluyuz O Kadar!

    YanıtlaSil