20 Haziran 2013 Perşembe

Son Dakika!İlk Transfer SHİKABALA

Transfer Komitesi Başkanı Mustafa Kızıl ve bazı yöneticilerin 10 numara pozisyonunda olan bir oyuncuyu almak üzere Mısır'a gittiği ve bu oyuncunun SHİKABALA olduğu öğrenildi.


İlk Transfer SHİKABALA
Mısır'ın Zamalek takımında oynayan SHİKABALA ile transfer komitesi başkanı Mustafa Kızıl'ın her konuda anlaştığı, kulübüyle arasında ufak pürüzlerin kaldığı, bir kaç gün içerisinde Shikabala'nın Gaziantepspora imza atması bekleniyor.


1986 doğumlu ve 1.83 cm boyunda olan Shikabala Mısır milli takımında da görev yapıyor.

Güneş Gazetesi de Doğruladı
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve kardeşlerine yakınlığıyla bilinen Gaziantep Güneş gazetesinin de Mustafa Kızıl'ın Mısır'a giderek ismi gizli tutulan 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncuyla anlaşmak üzere olduğunu yazdı

Türkiye'den de talip var
Türkiye'den de başka kulüplerin talip olduğu ve menejeri vasıtasıyla Süper lig takımlarından bir çoğuna teklif götürüldüğü öğrenildi.

Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti
İşte O haber

Yeni Fernandes

10 numarada oynayan 26 yaşındaki , Zamalek formasıyla 183 maçta 53 gol kaydetti

 

 

MISIR'DA FUTBOL DURDU
Beşiktaş yönetimi, bir yandan teknik direktör Samet Aybaba'nın takımda istemediği yabancı oyuncuları göndermeye çalışırken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyahbeyazlılar son olarak 'yı gündemlerine aldılar. Mısır'da futbolun durmasından sonra oyuncular bir bir yurt dışından kendilerine kulüp aramaya başladı. Bu oyunculardan birisi de "Mısır'ın Zidane'ı" olarak - tanınan ve 2007 yılından bu yana Zamalek takımında forma giyen Shikabala.

MENAJERİ BEŞİKTAŞ'A ÖNERDİ
26 yaşındaki sol ayaklı oyun kurucunun haklarını elinde bulunduran Yunan menajer Gerasimos Zapatinas, Shikabala'yı Beşiktaş'a da önerdi. Bonservisi elinde bulunan Shikabala'nın, Beşiktaş'ta 600 bin euro'ya oynamayı kabul ettiği bildirildi. Oyun planını Fernandes'in üzerine kurmak isteyen Samet Aybaba'nın ise, kasetlerini izlediği Mısırlı oyuncudan çok etkilendiği ve Beşiktaş'ta kalmak istemeyen Manuel Fernandes'i göndererek bu futbolcuyla yoluna devam edebileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder