12 Ağustos 2013 Pazartesi

Yeni Başkan Adayı Ahmet ŞİRECİ

Gaziantepsporun yaşadığı mali kriz ve olumsuzluklar sonrası Gaziantep'in sevilen ve tanınmış simalarından Şireci Tekstil'in sahibi Ahmet ŞİRECİ'nin Gaziantepspor Başkanlığına aday olduğu öğrenildi.


Gaziantepspor Taraftarı Çok İstiyor
Yaşadığı maddi kriz nedeniyle Serdar Kulbilge ve Uğur Kavuk Hariç şuana kadar transfer yapamayan ve Gaziantepspor halkı tarafından da sevilmeyen hiç bir sanayicinin veya firmanın reklam dahi vermediği Gaziantepspor'da Gaziantepsporlu taraftarların Gaziantepce sevilen ve başarılı bir iş adamı olan Ahmet Şireci'nin takımın başına geçmek istemesini olumlu karşılayarak büyük destek verdikleri öğrenildi.


Taraftar ve Şehir Heyecanlandı
Ahmet ŞİRECİ'nin başkanlığa talip olması taraflı tarafsız herkesyr heyecan oluştururken taraftarların Ahmet ŞİRECİ'ye çok sıcak baktığı ve Ahmet Şireci gibi bir ismin Gaziantepsporu düzlüğe çıkaracak isim olarak gördüklerini belirttiler.

Mahkeme sonucunu bekliyorlar
Şireci Tekstil'e yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Ahmet ŞİRECİ'nin de Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın mahkeme kararını beklediği ve   mahkeme sonuçlanır sonuçlanmaz aday olacağı öğrenildi.

Konukoğlu Ailesi ve sanayiciler Destek Verecek
Ahmet ŞİRECİ'nin başkan olması durumunda Başta Konukoğlu ailesi olmak üzere Gaziantep'in önde gelen sanayicilerinin Ahmet ŞİRECİ'ye büyük destek vereceği belirtildi.






Sayın Valimiz Üyeliği Açtırıyor

Gaziantepspor’a üyelik için müracaat eden Gaziantep Ticaret Odası yöneticilerinin başvuruları kulüpten geri çevrildi. Oda yönetiminde ve meclisinde yer alan 161 kişilik listesi, kulüp yetkilileri tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine Oda Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantepspor yönetiminin kabul etmediği 161 kişilik üye listesini Gaziantep Valisi Erdal Ata’ya götürdü. Vali ise bir üst yazıyla listeyi tekrar kulübe gönderdiğini söyledi. Bir zamanlar İbrahim Kızıl’a en büyük desteği veren AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ise, Gaziantepspor Başkanının şehirle barışık olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.
LİSTEYİ KABUL ETMEDİLER
Edinilen bilgiye göre, Ticaret Odası meclisi ve yönetiminden oluşan 161 kişilik üyelik başvurusu, Gaziantepspor kulübüne götürüldü. Ancak tesislerdeki yetkili bayan bu listeyi kabul edemeyeceğini söyledi. GTO yetkilisi, Gaziantepspor’a üyelik için her vatandaşın hakkı bulunduğunu ve bu başvuruyu almalarını talep etti. Ancak kulüp görevlisi bayan, ne başvuruyu aldı, ne de almadığına dair evrak imzalamadı.
VALİYE TESLİM ETTİLER
Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor’un kabul etmediği 161 kişilik Ticaret Odası listesi, doğruca Vali Erdal Ata’ya götürüldü. Başkan Eyüp Bartık’ın teslim ettiği listeyi alan Vali, gereğinin yapılacağını ifade etti. Gaziantepspor’a geçen sezon sıkışık olduğu dönemde 75 bin TL yardım eden GTO’nun üyelik başvurusunun kabul edilmeyişi büyük yankı uyandırdı.
Erdal Ata: Üye başvurularını kulübe gönderdim
Gazinatep Valisi Erdal Ata, yaşanan gelişmeler hakkında gazetemize bilgi verdi ve Gaziantepspor kulübünün kabul etmediği üye listesini bir üst yazıyla kulübe gönderdiğini söyledi. Ata, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Ticaret Odasının mensupları Gaziantepspor’a üye olmak için müracaat etmişler, ancak kulüpteki görevliler formlarla müracaat etmeleri gerektiğini söylemişler. Form istenince bu kez kulüpteki görevli ellerinde olmadığını belirtmiş. Bunun üzerine Oda valiliğimize müracaat etti. Bende dilekçeleri olan kişilerin müracaatlarını bir üst yazıyla Gaziantepspor’a geri gönderdim ve “Kayıtların yapın, sonuçları hakkında bana bilgi verin” diye yazdım. Şimdi bekliyoruz gelişmeleri."



5 yorum:

  1. Ahmet Şireci gelecek dertler bitecek.
    Haydi şireci vallahi heyecanlandım bak. İnşallah Başkan olur.

    Has Gaziantepli

    YanıtlaSil
  2. ooo Ahmet Şireci başkanımız olursa bizde sampiyonluga oynarız.
    Bıktık kızıllardan .Haydi Ahmet Şireci hepimiz destekçiniz.

    YanıtlaSil
  3. Valla inşallah haber dogrudur. Ahmetr Şireci sevilen biri. Tüm halk ve siyasiler zenginler destek verir.

    Ama Bu kızıllarla başa çıkarmı bilemiyorum. Kızıllar yapıştı bırakmıyor.

    Gaziantepsporlu Ekrem...

    YanıtlaSil
  4. Kızıllar bırakmaz ama Ahmet Şireci olursa ucurur bizi.
    Ahmet Şireciye destek hep destek tam destek arkasındayız. Kızıl İstifa. Ahmet Şireci Başkan.

    Gençlik27

    YanıtlaSil
  5. Haber gerçek değil bence gerçekse halk tekrar takımla bütünleşir eski gaziantepspor tekrar döner !

    Free Falcons
    Bağımsız Gaziantepspor Taraftarları

    YanıtlaSil