1 Ağustos 2012 Çarşamba

Amr Zaki Gaziantepsporda mı?

Elazığspor'un söz kestiği Mısırlı golcü Amr Zaky için Gaantep'in devreye girdiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

 Gaziantepspor adına yetki belgesini kullanan bir menacerin, Gakgoşlar’ın önerdiği paranın daha fazlasını teklif ettiği,Gaziantepsporumuzun Mısırlı Forvet Amr Zaki ile anlaştığı iddia edildi.

Amr Zaki'nin wikipedia sayfasında da Amr Zaki'nin yeni takımının Gaziantepspor olarak gözükmesi kafaları karıştırdı.
Twitter'da da Amr Zaki : Amr Zaki Gaziantepspor'a muhtemel transferi icin "Umarim kulubum anlasir, bu herkes icin en iyi secim olur" 


Sosyal Paylaşım Sitesi Twitter'da da Amr Zaki'nin Gaziantepsporla anlaştığı, Amr Zaki'nin Gaziantepspor'a muhtemel transferi icin "Umarim kulubum anlasir, bu herkes icin en iyi secim olur" dediği iddia edildi.




Wikipedia.com'da yapılan açıklamada 31 Temmuz 2012 tariinde Amr Zaki ile Gaziantepsporun anlaştığı, Amr Zaki'nin de Gaziantepsporu istediği belirtiliyor.

İşte Amr Zaki'nin wikipedia.com'da bulunan yazının türkçeye çevrilişi :

Gaziantepspor

Temmuz ayı sonlarında, Türk tarafı, Gaziantepspor Zaki Zamalek sonlarında ücretlerin onun EGP 6.750.000 (900.000 Avro) ödeme ve bu nedenle teklifi reddederek, ücretsiz onu almak sunan, Zaki için bir ilk teklif gönderdi. Gaziantepspor sonra Zamalek 250.000 Euro teklif etti. Ileri o Kahire devleri ona yeşil ışık yakacağını yönündeki umutlarını dile getirdiği daha önce ortaya çıkmıştı. Zamalek sonra 500.000 $ (400.000 Euro) kendi teklif yükseltmek Gaziantepspor istemiştim, ancak kulübü teklifinizi yükseltmek reddetti. 31 Temmuz 2012 günü, Zamalek Zaki için ilk teklifi kabul etti.

Mısır Milli Takım Sayfasında Kulübü Gaziantepspor

Wikipedia.com'da Mısır Milli Takım kadrosunda Amr Zaki'nin kulübünün Gaziantepspor olarak yazması Amr Zaki'nin transfer ihtimalini güçlendiriyor.

 Mısır Siteleri de Doğruladı 
Mısı'da yayın yapan siteler de Amr Zaki'nin Gaziantepspordan teklif aldığını, Gaziantepsporun 250.000 Euro teklif ettiğini, Amr Zaki'nin Gaziantepspora gelmek istediğini yazdı.

http://english.ahram.org.eg/NewsContent/6/51/49095/Sports/Egyptian-Football/Zamalek-coach-drops-%E2%80%98unfocused%E2%80%99-Zaki-from-Mazembe-.aspx
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder