1 Ağustos 2012 Çarşamba

SENiJAD iBRiCiC KAMPA KATILDI

 Eyup Özkan'in Guneş Gazetesinde bugun yayinlanan Ibricic haberi:
SENiJAD iBRiCiC KAMPA KATILDI

Gaziantepspor Kulübü İdari Menejer Erhan Yüksek, tarafından Almanya Münih havalaminda karşılandı. Beşiktaş'ın da gündeminde olan ancak Gaziantepsporlu yöneticilerin başarılı bir çalışması sonrası transfer edilen Senijad İbricic, dün gece gelerek kampa katılması kırmızı-siyahlılarda büyük sevinç yarattı. 

HOTELDE KARŞILANDI
Gaziantepspor'un yeni transferi Senijad İbricic, havalimanında Erhan Yüksek tarafından alındıktan sonra hotelde Başkanvekili Ömer Çelik, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl ve yeni takım arkadaşları takım kaptanı Serdar Kurtuluş tarafından karşılandı. Bosnalı futbolcu Senijad İbricic, bugün takım ile birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

SADECE GÜNEŞ ÇEKTİ
Dün gece Avusturya kampına katılan Bosnalı Milli futbolcu Senijad İbricic'i sadece Güneş Gazetesi karşıladı. Avusturya kampında bulunan Spor Muhabirimiz Eyup Özkan, transferi adım adım takip ederek Bosnalı yıldızı sadece sizler için çekti.  Gaziantepspor'a transferi büyük yankı uyandıran Senijad İbricic, kırmızı-siyahlı takıma başarılı olmak için geldiğini söyledi. Geçtiğimiz yılda Gaziantepspor'un almaya çalıştığı İbricic'in transferi bu yıl nasip oldu.

ÇELİK, "HAYIRLI OLSUN"
Gaziantepspor Başkanvekili Ömer Çelik, yeni transfer Senijad İbricic, transferinin kırmızı-siyahlı takıma hayırlı olmasını diledi. Çelik, "Senijad İbricic, transferini uzun süredir sürdürüyorduk. Geçtiğimiz yılda almaya çalıştığımız Bosnalı futbolcuyu bu sene almak nasip oldu. Bu transfer hem camiamıza, hem Gaziantepspor'umuza hayırlı olsun. İnşallah başarılı bir sezon geçirerek taraftarımızı mutlu ederiz" dedi. 

-Eyup Özkan-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder