1 Ağustos 2012 Çarşamba

Gaziantpspor"un Flaş Transferi İbricic"in Kampa Katılması

Gaziantepsporumuzun Asbaşkanı Ömer Çelik, Lokomotif Moskova'dan transfer edilen Bosnalı futbolcu Senijad İbricic’in takımın gücüne güç katacağını söyledi.

Asbaşkanimiz Ömer Çelik İbricic’in kampa katılmasının ardından yaptığı açımlamada takımın eksikliklerini gidermek için çalıştıklarını belirterek, “Orta sahamızın eksiğini de İbricic ile gidermek için büyük çabalar sarf ettik ve neticede bu futbolcu bugün itibariyle kampımıza katıldı. Bu futbolcunun bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Eksiğimiz olan bir iki futbolcunun daha aramıza katılması içi çalışmalarımız devam ediyor. Transferlerimiz kampa geldikte takımımız daha da güçlü olacak” dedi.

Birkaç transferin daha yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, “İbricic burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Tabi onun aramıza katılmasından bizde mutlu olduk çünkü. Her yeni transfer yeni bir umuttur. Eksikliklerimizi giderdikçe mutlu oluyoruz. Transfer konusunda da nokta transferler yaparak eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Geçen yıldan bir iskelet kadromuz var. Hocamızın istekleri doğrultusunda eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz. Transfer edilen futbolcuların kamp süresinde aramıza katılması çok önemli ama transferler kolay olmuyor. Sonuç itibariyle eksikliklerimizi giderdikçe Gaziantepspor daha da güçlü olacak” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder